Haberler

 

 

 

Çevre Yapı Arıtma Sistemleri olarak, İller Bankası kredisi ile yapılacak olan Subaşı Belediyesi evsel atık su arıtma tesisi yapım işi için ana yüklenici Enkan İnşaat ile 04.10.2016 tarihinde sözleşme imzalamış bulunmaktayız.

 


 

Çevre Yapı Arıtma Sistemleri olarak, ODAŞ Elektrik Termik Santrali için endüstriyel atık su arıtma tesisi kurulumu için ana yüklenici BCT İç Dış Tic. LTD. ŞTİ. ile anlaşmış bulunmaktayız.

 


 

Çevre Yapı Arıtma Sistemleri olarak, Ruscam firması için Rusya da endüstriyel atık su arıtma tesisi kurulumu için anlaşmış bulunmaktayız.

 


 

Çevre Yapı Arıtma Sistemleri olarak, 02.08.2016 tarihinde İnşel Yapı ve Teknik donatım Sistemleri LTD. ŞTİ. ile Özbekistanda atık su arıtma tesisi kurulumu için sözleşme imzalamış bulunmaktayız.

 


 

Çevre Yapı Arıtma Sistemleri olarak, 18.07.2016 tarihinde Aqua Kitchen Bath Design ile ABD de atık su arıtma tesisi kurulumu için sözleşme imzalamış bulunmaktayız.

 


 

Çevre Yapı Arıtma Sistemleri olarak, 12.05.2016 tarihinde Can Metal Enjeksiyon Döküm Sanayi A.Ş. ile atık su arıtma tesisi ve atık sahası kurulumu için sözleşme imzalamış bulunmaktayız.

 


 

 

Çevre Yapı Arıtma Sistemleri olarak, 10.06.2016 tarihinde Kentpar Otomotiv ile atık su arıtma tesisi kurulumu için sözleşme imzalamış bulunmaktayız.

 


 

 

Çevre Yapı Arıtma Sistemleri olarak, 29.04.2016 tarihinde HOSAB Yönetim Kurulu Başkanlığı ile arıtma tesisi kapasite artışı ve ana kollektör yapım işi için sözleşme imzalamış bulunmaktayız.

 


 

Çevre Yapı Arıtma Sistemleri Olarak, 20.01.2016 tarihinde BCT İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. ile, “Arçelik-İstanbul Fabrikasında bulunan arıtma tesisi iyileştirme işi” için yüklenici olarak sözleşme imzalamış bulunmaktayız.

 

 


 

Çevre Yapı Arıtma Sistemleri olarak, 13.01.2016 Tarihinde Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan “Sarayönü Atıksu Arıtma Tesisi Yapım İşi” ihalesini almış bulunmaktayız.

 


 

DEMİSAŞ Döküm Emaye Mamulleri Sanayi Anonim Şirketi ile, “Bilecik Vezirhan Beldesi’nde bulunan, DEMİSAŞ Döküm Emaye Mamulleri Sanayi A.Ş.’ye ait fabrikada bulunan Atıksu Arıtma Tesisi’ne çamur sussuzlaştırma ünitesi eklenmesi kapsamında; tasarım, projelendirme , mekanik ve elektriksel ekipman montajı ve devreye alma işi” için sözleşme imzalanmıştır.

 

 


 

1 Haziran 2015 ile birlikte, Bainbridge ile, Bursa Carrefour AVM Paket Arıtma’sının kapasite artışı revizyonu işi için sözleşme imzalamış bulunmaktayız.

 


 

13 Nisan 2015 ile birlikte, sözleşmesini Bainbridge ile imzalamış olduğumuz, Mersin Palm City Carrefour AVM Paket Arıtma’sının işletmesine başlamış bulunmaktayız.

 


 

 

05 Nisan 2015 tarihinde, Genel Müdürümüz Sn. Çağlar ÖZÇELİKLER, AS TV’de yayınlanan SENTEZ programına konuk olarak katılmıştır.

 Bölüm 1


 Bölüm 2

 

 

 


 

Almanya menşeli, “online ölçüm ekipmanları” üreticisi TriOS firması ile distribütörlük sözleşmesini imzalamış bulunmaktayız. Mart ayının 4. haftası içerisinde konu ile ilgili ilk eğime katıldık;

IMG_3923

IMG_3907

IMG_3908

IMG_3910


 

 

Misya Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile, “Bursa Karacabey’de bulunan, Misya Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ait fabrikada bulunan Atıksu Arıtma Tesisi’nin revizyonu kapsamında; tasarım, projelendirme , mekanik ve elektriksel ekipman montajı ve devreye alma işi” için sözleşme imzalanmıştır.

 


 

Çevre Yapı Arıtma Sistemleri olarak, 07-09 / 10 / 2014 tarihleri arasında, Almanya – Düsseldorf’ta düzenlenen Aluminium 2014 World Trade Fair & Conference fuarına katılımda bulunduk.